Co je přírodní léčba?

Zelené potraviny Přírodní léčba se od léčby klasické (chemické) zpravidla velmi odlišuje. Většinou je zdlouhavější, výsledky se dostavují pomaleji a někdy je dokonce provázená očistnými reakcemi. Přírodní léčba však léčí příčinu nemoci bez negativních vedlejších účinků a šetří tak ostatní orgány v těle.

Téměř všechny lékařské statistiky se chlubí prodlužováním střední délky života lidí. Jak je ale tento život kvalitní ví asi každý z nás. Moderní uspěchaná doba s sebou přináší uspěchaný způsob života a špatné stravovací návyky a škodlivé potraviny. Ty obsahují plno různých "Éček". Díky uspěchanosti a stresu nemáme ani čas se najíst, napít nebo si v klidu sednout a popovídat si s rodinou nebo známými. Když už se zastavíme, co máme vlastně jíst, abychom se očistili, dodali tělu základní živiny v té nejjednodušší formě? Existují vůbec potraviny, které tělo nezatěžují, ale naopak mu ulehčují a čistí ho? Pro mě se touto vyvolenou potravinou stala chlorella spolu s mladým ječmenem. Do dnešní uspěchané doby je vhodná nejen svými pozitivními účinky, ale také nenáročnou a rychlou přípravou. Sama si chlorellu nosím s sebou a mlsám ji místo bonbónů.

Žádná látka v přírodě sama od sebe nevyroste ani nepůsobí bez pomoci dalších. Život a sílu látky čerpá až ve spojení s ostatními látkami. Navzájem spolupracují a ostatní látky chlorelle a ječmenu pomáhají tak, že pozitivní účinky znásobují. Zázračné účinky zelených potravin můžeme pochopit až tehdy, když si uvědomíme princip synergie, spolupůsobení a násobení vzájemných účinků zelených potravin.

U zelených potravin si cením zejména toho, že propojují dva různé pohledy na léčbu: západní a východní směr. Zatímco západní směr se zaměřuje na saturaci - tedy dodávání vitamínů a živin do těla, východní směr je charakteristický detoxikací - tedy odváděním škodlivin z těla pryč.

Zelené potraviny jsou také naprosto jedinečné svým přírodním složením. Jsou snadno vstřebatelné a pro lidský organismus rychle využitelné. Zelené potraviny neobsahují nic navíc. Nic, co by je nějakým způsobem "vylepšovalo". Žádné konzervační látky, "Éčka", dochucovadla a jiné látky běžně využívané v potravinářství. Zelené potraviny, jako je chlorella a ječmen, přijmete tak, jak je stvořila sama příroda. A já sama jsem přesvědčená, že ta to umí nejlépe!

Kontakty

Anna Drncová
Dobřanská 832
330 21  Líně
 

telefon:

+420 774 612 205
 

e-mail:

[email protected]